In Munay       

 

 

Inwijdingen

 

 

3.     De inwijding van Harmonie ( Ayni Karpay )

 

Deze inwijding verbindt je met de zeven scheppende principes van het Universum.Zeven archetypen, universele, organiserende krachten. Het zijn lichtwezens die ons beschermen, bewakers. De kwaliteiten van de zeven scheppende principes zijn niet buiten ons maar zitten natuurlijk in ons. Door ze echter via de inwijding bewuster te maken, zullen ze ook echt voor ons actief worden.

 

Je ontvangt eerst de vier belangrijkste krachtdieren uit de Inca-traditie in je vier onderste chakra’s.

Daarna ontvang je drie aartsengelen in je drie bovenste chakra’s.

 

·    In de eerste chakra ontvang je het archetype van de slang. Deze verbindt je met de aarde, met het vrouwelijke en met onze collectieve moeder.

 

·    In de tweede chakra ontvang je het archetype van de jaguar. Deze verbindt je met alle levende wezens op deze planeet.

 

·    In de derde chakra ontvang je het archetype van de kolibrie. Deze leert ons om intens te drinken van de levensnectar.

 

·    In de vierde chakra ontvang je het archetype van de adelaar. Het leert ons om onze eigen vleugles uit te slaan en hoger en hoger te vliegen. Het schenkt ons visie en helder inzicht.

 

·    In de vijfde chakra ontvang je het archetype van de bewaker van de diepere wereld. Hij brengt harmonie en vrede in je onbewuste.

 

·    In de zesde chakra ontvang je de aartsengel. Hij zorgt voor harmonie en orde in je leven.

 

·    In de zevende chakra ontvang je het archetype van de bewaker van de tijd die komt, van diegene die je binnen 10.000 jaar zult zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Munay-Ki

 

Munay betekent 'Liefdeskracht'

Ki betekent 'Kracht/Energie'

 

Munay-Ki betekent 'Ik hou van je' of 'Ik hou van je vanuit het allerdiepste van mijn hart' of 'Wees zoals je bent'