In Munay        

 

 

Inwijdingen

 

 

6.    De inwijding van de Hoeder van Wijsheid ( Altomesayok )

 

 

Deze inwijding verbindt je met en heelt het mannelijke aspect van jezelf. Het herstelt de verbinding met de hemelen en met de Vader. Het verbindt je met je afstammelingen uit het verleden en de toekomst. Het zijn lichtwezens die de dood hebben overwonnen en die uit de tijd zijn gestapt. Dankzij deze inwijding kun je uit de tijd stappen en proeven van je onsterfelijkheid, van oneindigheid en collectieve wijsheid. De wonden uit je vorige levens worden geleidelijk aan geheeld waardoor je heel wordt op zielsniveau.

 

Deze inwijding is geassocieerd met de met sneeuw en ijs bedekte bergtoppen die door de geschiedenis heen werden vereerd als krachtplaatsen, van de Sinaiberg, de Fujiberg tot de Olympus. De heilige bergen werden vereerd als plaatsen waar mens en God/Spirit elkaar ontmoeten.

 

Je ervaart stabiliteit en innerlijke rust, ondanks een chaotische buitenwereld. Deze inwijding maakt een einde aan lijden en brengt ( innerlijke ) vrede, liefde, vreugde, de nectar, het zoete, van het leven. Deze inwijding belooft je de capaciteit om naar je eigen roeping te luisteren zodat je je ware bestemming kunt leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Munay-Ki

 

Munay betekent 'Liefdeskracht'

Ki betekent 'Kracht/Energie'

 

Munay-Ki betekent 'Ik hou van je' of 'Ik hou van je vanuit het allerdiepste van mijn hart' of 'Wees zoals je bent'