In Munay       

 

 

Inwijdingen

 

 

7.    De inwijding van de Hoeder van de Aarde ( Kuraq Akuyek )

 

 

Deze inwijding verbindt je met de aartsengelen die waken over onze Melkweg. Hoeders van de Aarde zijn de hoeders van alle leven op aarde. Zij vallen onder de directe bescherming van deze aartsengelen. Wanneer het nodig is kunnen zij hun krachten aanroepen, om heling, orde en balans te brengen in alle situaties.

 

Deze inwijding tot Hoeder van de Aarde geeft je een directe verbinding met de sterren en met de zon, onze lokale ster. En vanuit die verbinding sluit je de hele aarde in je hart. Je leert hoe je via je dromen een nieuwe wereld kan scheppen.

 

'Dream the World into Being'

 

Je wordt je bewust dat elke handeling, woord, gedachte en een enkele zegening een impact kan hebben op de volgende zeven generaties.

 

Door deze initiatie begint ook de verandering van je fysieke gesteldheid. Je lichaam begint op een andere manier te helen en te verouderen. Deze inwijding laat je zogenoemde Ĺgodbreinĺ ontwaken. In de kwantumfysica wordt dit deel van je hersenen het brein van telepathie genoemd, waarmee je kunt inloggen op het Veld. Dit geeft je de mogelijkheid om bewust en actief deel te nemen aan het proces van creatie. Het vergroot de kracht van je intentie en je vermogen om met moed en compassie je visie en dromen waar te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Munay-Ki

 

Munay betekent 'Liefdeskracht'

Ki betekent 'Kracht/Energie'

 

Munay-Ki betekent 'Ik hou van je' of 'Ik hou van je vanuit het allerdiepste van mijn hart' of 'Wees zoals je bent'