In Munay          

 

 

Extra informatie

 

 

De Munay-Ki is het pad van het vuur, het pad van verlichting. Het is een snelle route naar verlichting.

 

Heilige Ruimte

 

De heilige ruimte die we openen is een uitbreiding van ons lichtgevend energieveld. Wanneer we de vier windrichtingen aanroepen, creŽren we een juiste relatie met de vier scheppingskrachten en met hemel en aarde.

 

Pi-stone

 

Je ontvangt een Pi-stone, een inwijdingssteen in de vorm van een donut. Dit is je enige gereedschap waarmee je de inwijdingen doorgeeft aan anderen. De steen vertegenwoordigt een hyperdimensionale poort. Deze steen is een uitbeelding van het lichtgevende energieveld dat zich rond het fysieke lichaam bevindt en omhult.

 

 

Adem

 

Onze levensadem begeleidt de intentie bij elke inwijding.

 

Vuurceremonie

 

De zaadjes die je tijdens elke ritueel ontvangt ontkiemen niet door ze water te geven zoals bij normale zaadjes. Het zijn spirituele zaadjes. Ze ontkiemen bij licht en bij vuur. De vuurceremonie zal je toelaten om de warmte van het vuur en het licht van de zon op te nemen in ieder energiecentrum van je lichaam. De zaadjes die je ontving kunnen dan ontwaken. Geef dat wat jij loslaat aan het vuur en ontvang van het vuur dat wat aan jou wordt geschonken.

 

Wiracocha

 

Is de zonnegod van het Incarijk. We kunnen een heilige ruimte openen die vernoemd is naar deze oppergod. Deze ruimte is een uitbreiding van het lichtgevend energieveld. We openen deze ruimte via ons achtste chakra.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Munay-Ki

 

Munay betekent 'Liefdeskracht'

Ki betekent 'Kracht/Energie'

 

Munay-Ki betekent 'Ik hou van je' of 'Ik hou van je vanuit het allerdiepste van mijn hart' of 'Wees zoals je bent'